Zoek je een oplossing voor alle kalkaanslag in huis? Lees dan snel verder want de perfecte oplossing voor het voorkomen van kalkaanslag is een antikalk systeem. In deze blog behandelen we waarom het waard is om een antikalk systeem aan te schaffen. Tegelijkertijd is het een win-winsituatie omdat het ontwikkelen van dit systeem veel onderzoek heeft gekost en wanneer mensen deze systemen blijven gebruiken kan het tot perfectie ontwikkeld worden.

De oplossing voor kalkaanslag

Na jarenlang onderzoek is er een antikalk systeem ontwikkeld die in staat is om kalkaanslag te voorkomen. Het zal kalk niet uit het water filteren, maar zorg er dusdanig voor dat de mineralen zich niet kunnen vormen tot kalkaanslag. Dit gebeurt door middel van zeer krachtige magneten en voorkomt dat de mineralen kristalliseren en uiteindelijk zorgen voor kalkaanslag. De oplossing om kalkaanslag te bestrijden is dus het probleem direct aan te pakken zodra water je huis binnenkomt. Een antikalk systeem is eenvoudig te installeren. Dit mag je dus ook zelf uitvoeren. Het systeem kan je zowel op een horizontale als verticale waterleiding plaatsen.

Een investering dat zichzelf terugverdient

Het heeft veel onderzoek gekost om tot de perfecte antikalk systeem te komen. Met betere antikalk systemen wordt er gezorgd voor kalkresten vrije woningen. Doordat steeds meer huishoudens een antikalksysteem aanschaffen blijft het onderzoek doorgaan en worden de antikalk systemen steeds beter en beter. Hierdoor verbruiken elektrische apparaten minder energie en gaan ze veel langer mee. Minder last voor het milieu dus. Oftewel: een amfa4000 antikalk systeem kopen en installeren levert altijd een win-winsituatie op. Je verdient zelf de gemaakte kosten terug door middel van een lagere energierekening en een langere levensduur van je elektronische apparaten. Daarnaast zorgt het dusdanig voor kalkvorming vermindering dat je eindelijk af bent van die vieze kalkresten op je sanitair en in je kleding.

De amfa4000 bestellen

Het alternatief voor een waterontharder kopen vind je eenvoudig online. De amfa4000 is een antikalk systeem en is eenvoudig zelf aan te sluiten. Met zeer krachtige magneten zorgt dit systeem ervoor dat de mineralen calcium en magnesium niet kristalliseren. Het water in je waterleidingen zit namelijk vol met deze mineralen. Zo heb je geen last meer van kalkaanslag in huis.