Het inrichten van een huis kan knap lastig zijn. Natuurlijk moet je rekening houden met de praktische regelingen zoals de afmetingen van de kamers en het budget, maar hoe zorg je er voor dat je huis gaat voelen als een écht thuis? 

Nieuw huis gekocht of toe aan ander interieur?

Een huis fungeert eigenlijk als een levensproject. We zijn constant bezig met het verbeteren van ons thuis, steeds maar bezig met het vinden van nieuwe, mooie meubels om ons huis de sfeer te geven die wij zoeken. Als je net een nieuw huis hebt gekocht is het altijd even zoeken hoe het interieur eruit komt te zien. Misschien hebben jij en je partner compleet andere plannen in gedachten. Gelukkig hoeft het creëren van een persoonlijke leefomgeving hoeft geen bakken met geld te kosten en zware werkzaamheden zijn ook eigenlijk niet van belang: het gaat erom dat jij meubels en voorwerpen in bezit hebt waar jij een emotionele waarde aan hecht. 

Je huis helemaal eigen maken met een foto in glas

Om je huis een warme en persoonlijke look te geven hoef je niet meteen grote werkzaamheden te verrichten. Het eigen maken van je huis zit in de details! Iedereen beschikt over dierbare objecten die we graag tentoonstellen in ons huis. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen, planten of foto’s van familie of mensen die we dierbaar zijn. Een extra leuke variant op de standaard familiefoto is het hebben van een foto in glas: hierin wordt de foto geplaatst in een glaslaag zodat de afbeelding goed beschermd wordt. Een foto in glas kun je overal neerzetten en kun je dus een mooi plekje geven in je huis. Zo kun je het neerzetten op een centrale plek zodat je iedere dag even naar de foto in glas kunt kijken. 

Nog leuker is het als je een hele verzameling van foto’s in glas in huis hebt. Het valt een stuk meer op dan een simpel fotolijstje en gasten zullen een foto in glas dus ook sneller opmerken. Misschien ontstaat er wel een leuk gesprek over de foto als er mensen op bezoek zijn. Kortom, met kleine voorwerpen zoals een foto in glas kun je je huis helemaal van jou maken!